Home  |  Contact  

Email:

Password:

Sign Up Now!

Forgot your password?

Liga Galactica
 
What’s New
  Join Now
  Message Board 
  Image Gallery 
 Files and Documents 
 Polls and Test 
  List of Participants
 ______________ 
 Normativa 
 Clausulas/Sueldos 
 Ingresos 
 TV y Sponsor 
 Patrocinadores 
 ______________ 
 MERCADO DE FICHAJES 20-21 
 CALENDARIO 2020-2021 
 Clasificación 
 Estadisticas 
 Jugadores libres 
 ______________________ 
 ____________________ 
 __________________ 
 _________________________ 
 Palmarés 2005-2020 
 Palmares 2021- 
 ______________________ 
 Temporada 2010-2011 
 Temporada 2011-2012 
 Temporada 2012-2013 
 Temporada 2013-2014 
 Temporada 2014-2015 
 Temporada 2015-2016 
 Temporada 2016-2017 
 Temporada 2017-2018 
 Temporada 2018-2019 
 Temporada 2019-2020 
 ______________ 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 ___________________ 
 Jornada 1 
 Jornada 2 
 Jornada 3 
 Jornada 4 
 Jornada 5 
 Jornada 6 
 Jornada 7 
 Jornada 8 
 Jornada 9 
 Jornada 10 
 Jornada 11 
 Jornada 12 
 Jornada 13 
 Jornada 14 
 Jornada 15 
 Jornada 16 
 Jornada 17 
 Jornada 18 
 Jornada 19 
 Jornada 20 
 Jornada 21 
 Jornada 22 
 Jornada 23 
 Jornada 24 
 Jornada 25 
 Jornada 26 
 Jornada 27 
 Jornada 28 
 Jornada 29 
 Jornada 30 
 Jornada 31 
 Jornada 32 
 Jornada 33 
 Jornada 34 
 Jornada 35 
 Jornada 36 
 Jornada 37 
 Jornada 38 
 
 
  Tools
 
B E T I S
 
 
 
 
Presidente: 
 
 
 

PORTEROS
 

 Nombre

 Equipo

 Clausula

Sueldo 

Goles 

Estado

Ter Stegen Barcelona
  30  
     
Casteels Wolfsburgo          
30
     
Koubek
Augsburgo
200
20


 
DEFENSAS
 
 

 Nombre

 Equipo

 Clausula

Sueldo 

Goles 

Estado

Iñigo Martinez

Athletic Bilbao

200

20


 

Marcelo

Real Madrid

  30
 

Romagnoli

Milan

  30
   

Militao

Real Madrid

  30        

Vertonghen

Sin equipo

200 20       

Gayà

Valencia

200 20     
Elustondo
R. Sociedad
200 20

 

Jemerson

Mónaco

  30     
 
CENTROCAMPISTAS
 

 Nombre

 Equipo

 Clausula

Sueldo 

Goles 

Estado

Pastore

Roma

  

    30    

 

     

Dier Tottenham   30  
Savanier Montpellier
30


Kroos Real Madrid     Fichaje
Draxler PSG
30    
Hofmann Borussia M.
  30
 
Chan H. Kwon
Friburgo
 
30
   
Zivkovic
Benfica

30


DELANTEROS

 Nombre

 Equipo

 Clausula

Sueldo 

Goles 

Estado

Sterling M. City   30       
 
Perotti Roma
30       
 
Mariano
Real Madrid
200 20     
Yedder Monaco   30     
Balotelli Brescia   30    Descendido
Gameiro Valencia
200 20       

Pukki

Norwich

         200

20


 Descendido

Marco Asensio

Real Madrid

200

20

 

 

Gabriel Jesus

M. City

       

30

 

 

M. Oyarzabal
R. Sociedad

30

 
Murray  Brighton          
30
   
 
©2020 - Gabitos - All rights reserved