Home  |  Contact  

Email:

Password:

Sign Up Now!

Forgot your password?

DESENMASCARANDO LAS FALSAS DOCTRINAS
 
What’s New
  Join Now
  Message Board 
  Image Gallery 
 Files and Documents 
 Polls and Test 
  Member List
 YHWH (DIOS PADRE) EL UNICO DIOS 
 JESUCRISTO NUESTRO MESIAS JUDIO 
 LOS DIEZ MANDAMIENTOS DE LA BIBLIA 
 MEJORE SU CARACTER Y SU VIDA 
 YOU TUBE-MAOR BA OLAM-LINKS 
 YOU TUBE-MAOR BA OLAM-LINKS II 
 BIBLIAS/CONCORDANCIA/LIBROS 
 MAYOR ENEMIGO DEL HOMBRE ES UNO MISMO 
 ¿LA TORA ES MACHISTA? -MENSAJE ESOTERICO Y EXOTERICO 
 ¿ES INMORTAL EL ALMA?- FALACIA DE LA ENCARNACION Y REENCARNACION 
 EL ISLAM TIENE ORIGEN UNITARIO ADOPCIONISTA 
 ANTIGUO TESTAMENTO-ESTUDIO POR VERSICULOS 
 NUEVO TESTAMENTO-ESTUDIOS POR VERSICULOS 
 NUEVO TESTAMENTO II-ESTUDIOS POR VERSICULOS 
 NUEVO TESTAMENTO III-ESTUDIOS POR VERSICULOS 
 CRISTO NO TUVO PREEXISTENCIA 
 ¿QUE ES EL ESPIRITU SANTO? 
 
 
  Tools
 
General: 50 GK Questions with Answers
Choose another message board
Previous subject  Next subject
Reply  Message 1 of 1 on the subject 
From: readmcqs  (Original message) Sent: 02/06/2025 07:07

Are you looking to test your general knowledge? Here are 50 GK questions with answers that will challenge your memory and knowledge. Whether you're preparing for a quiz, exam, or just want to boost your trivia skills, this list is perfect for you!

  1. What is the capital of France?

    • Answer: Paris

  2. Who invented the telephone?

    • Answer: Alexander Graham Bell

  3. What is the largest ocean on Earth?

    • Answer: Pacific Ocean

  4. Who is the author of the Harry Potter series?

    • Answer: JK Rowling

  5. What is the smallest country in the world?

    • Answer: Vatican City

  6. Who was the first president of the United States?

    • Answer: George Washington

  7. Which planet is known as the Red Planet?

    • Answer: Mars

  8. What is the longest river in the world?

    • Answer: Nile River

  9. In which year did World War II end?

    • Answer: 1945

  10. What is the largest continent by land area?

    • Answer: Asia

These 50 GK questions with answers cover various topics, from history and geography to literature and science. Test yourself and your friends to see who has the most knowledge! To improve your general knowledge, keep practicing with more questions like these.




First  Previous  Without answer  Next   Last  

 
©2025 - Gabitos - All rights reserved