Home  |  Contact  

Email:

Password:

Sign Up Now!

Forgot your password?

Liga Galactica
 
What’s New
  Join Now
  Message Board 
  Image Gallery 
 Files and Documents 
 Polls and Test 
  List of Participants
 ______________ 
 Normativa 
 Clausulas/Sueldos 
 Ingresos 
 TV y Sponsor 
 Patrocinadores 
 ______________ 
 MERCADO DE FICHAJES 20-21 
 CALENDARIO 2020-2021 
 Clasificación 
 Estadisticas 
 Jugadores libres 
 ______________________ 
 ____________________ 
 __________________ 
 _________________________ 
 Palmarés 2005-2020 
 Palmares 2021- 
 ______________________ 
 Temporada 2010-2011 
 Temporada 2011-2012 
 Temporada 2012-2013 
 Temporada 2013-2014 
 Temporada 2014-2015 
 Temporada 2015-2016 
 Temporada 2016-2017 
 Temporada 2017-2018 
 Temporada 2018-2019 
 Temporada 2019-2020 
 ______________ 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 ___________________ 
 Jornada 1 
 Jornada 2 
 Jornada 3 
 Jornada 4 
 Jornada 5 
 Jornada 6 
 Jornada 7 
 Jornada 8 
 Jornada 9 
 Jornada 10 
 Jornada 11 
 Jornada 12 
 Jornada 13 
 Jornada 14 
 Jornada 15 
 Jornada 16 
 Jornada 17 
 Jornada 18 
 Jornada 19 
 Jornada 20 
 Jornada 21 
 Jornada 22 
 Jornada 23 
 Jornada 24 
 Jornada 25 
 Jornada 26 
 Jornada 27 
 Jornada 28 
 Jornada 29 
 Jornada 30 
 Jornada 31 
 Jornada 32 
 Jornada 33 
 Jornada 34 
 Jornada 35 
 Jornada 36 
 Jornada 37 
 Jornada 38 
 
 
  Tools
 

28ª Jornada de liga 2019-2020
 
19 Junio - 22 Junio 2020
 
Finalizada

SEVILLA
BETIS
 2-2
Danny Ings 
Rouwen Hennings
Marc Andre Ter Stegen
Iñigo Martinez
 
GRANADA
GETAFE
 2-1
Robert Lewandowski (2) 
Rui Patricio
 
VALENCIA
LEVANTE
 0-6
 
Andrej Kramaric
Vicente Guaita
Charles
Riyad Mahrez (2)
David Silva
 
ESPAÑOL
ALAVÉS
 2-0
Nathan Redmond
Jan Oblak

 
LEGANÉS
VALLADOLID
 1-4
Gerard Moreno
Lars Stindl (2)
Iago Aspas
Ederson Moraes
 
REAL SOCIEDAD
OSASUNA
 3-2
Rune Jarstein
Raul Jimenez
Karim Benzema
Erling Haaland (2)  
CELTA
VILLAREAL
 2-0
Bas Dost
Martin Dubravka

 
ATHLETIC BILBAO
ATLÉTICO MADRID
 0-3 

Enis Bardhi
Oliver Baumann
Olivier Giroud
 
MALLORCA
BARCELONA
 1-1
Unai Simon
Salva Sevilla
 
REAL MADRID
EIBAR
 2-1
Roman Burki
Sergio Ramos
Jasper Cillessen
 
 
©2020 - Gabitos - All rights reserved