Home  |  Contact  

Email:

Password:

Sign Up Now!

Forgot your password?

Liga Galactica
 
What’s New
  Join Now
  Message Board 
  Image Gallery 
 Files and Documents 
 Polls and Test 
  Member List
 ______________ 
 Normativa 
 Clausulas/Sueldos 
 Ingresos 
 TV y Sponsor 
 Patrocinadores 
 ______________ 
 Jornada 11 
 Octavos de final IDA 
 Jornada 10 
 Clasificación 
 Estadisticas 
 Jugadores libres 
 ____________________ 
 Fase previa Copa 
 ______________________ 
 Champions League A 
 Champions League B 
 ____________________ 
 Europa League A 
 Europa League B 
 __________________ 
 Supercopa España 
 Supercopa Europa 
 CALENDARIO 2020-2021 
 MERCADO 2020-2021 
 _________________________ 
 Palmarés 2005-2020 
 Palmares 2021- 
 ______________________ 
 Temporada 2010-2011 
 Temporada 2011-2012 
 Temporada 2012-2013 
 Temporada 2013-2014 
 Temporada 2014-2015 
 Temporada 2015-2016 
 Temporada 2016-2017 
 Temporada 2017-2018 
 Temporada 2018-2019 
 Temporada 2019-2020 
 ______________ 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 ___________________ 
 Jornada 1 
 Jornada 2 
 Jornada 3 
 Jornada 4 
 Jornada 5 
 Jornada 6 
 Jornada 7 
 Jornada 8 
 Jornada 9 
 
 
  Tools
 
Files and documents (6)
You can share files and documents from here. Analyze the downloads with an antivirus before running.

Search files from a specific member: 

 

Upload files
Previous   Next

Format

Name Description

Uploaded by

Uploaded on ( day )

Downloads

Size

 

JPG

j1.jpg

Danbar

13/08/2013

1

51.59 KB


Download

TXT

delanteros.txt

Los primeros delanteros de la web

RealMallorca

23/05/2011

6

2.72 KB


Download

TXT

medios.txt

Los primeros medios de la web

RealMallorca

23/05/2011

0

2.76 KB


Download

TXT

defensas.txt

Los primeros defensas de la web

RealMallorca

23/05/2011

0

2.74 KB


Download

TXT

porteros.txt

Los primeros porteros de la web

RealMallorca

23/05/2011

0

0.05 KB


Download

TXT

entrenadores.txt

Los origenes. Antes tambien se fichaba un entrenador

RealMallorca

23/05/2011

2

0.55 KB


Download

Previous   Next
 
©2020 - Gabitos - All rights reserved