Home  |  Contact  

Email:

Password:

Sign Up Now!

Forgot your password?

Liga Galactica
 
What’s New
  Join Now
  Message Board 
  Image Gallery 
 Files and Documents 
 Polls and Test 
  Member List
 ______________ 
 Normativa 
 Clausulas/Sueldos 
 Ingresos 
 TV y Sponsor 
 Patrocinadores 
 ______________ 
 Jornada 3 
 Clasificación 
 Estadisticas 
 Jugadores libres 
 ______________________ 
 ____________________ 
 __________________ 
 CALENDARIO 2020-2021 
 MERCADO DE FICHAJES 20-21 
 _________________________ 
 Palmarés 2005-2020 
 Palmares 2021- 
 ______________________ 
 Temporada 2010-2011 
 Temporada 2011-2012 
 Temporada 2012-2013 
 Temporada 2013-2014 
 Temporada 2014-2015 
 Temporada 2015-2016 
 Temporada 2016-2017 
 Temporada 2017-2018 
 Temporada 2018-2019 
 Temporada 2019-2020 
 ______________ 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 ___________________ 
 Jornada 1 
 Jornada 2 
 
 
  Tools
 
G  R  A  N  A  D  A
 
 
 
 
Presidente:

PORTEROS
 

 Nombre

 Equipo

 Clausula

Sueldo 

Goles 

Estado

Zoet

Spezia

       

        30

      

 

McCarthy 

Southampton

       

      

       

   Fichaje

Hitz

B. Dortmund

200

        20

       

  

Masip

Valladolid


        30

       

   


DEFENSAS
 

 Nombre

 Equipo

 Clausula

Sueldo 

Goles 

Estado

D' Ambrosio

Inter


       
       
Fichaje

Jordi Alba

Barcelona

          30
       
 

Laporte

Manchester City

          30
       
 
Lenglet
Barcelona

        30

Alberto Moreno

Villarreal

         120         12
   

H. Bellerín

Arsenal

          30
       
 

Orban

Leipzig

 200         20
 

Odriozola

Real Madrid

          30    

CENTROCAMPISTAS

 

 Nombre

 Equipo

 Clausula

Sueldo 

Goles 

Estado

G. Ramirez

Sampdoria

         

        

      

   Fichaje

Rafa Silva

Benfica

        

        30

      

   

Thiago

Liverpool

     200    

        20

       

     

N. Keita*

Liverpool

 

 

 

   Fichaje

Inui
Eibar
        30
 

Grujic

Hertha Berlin

 

        30

       

     

Isco

Real Madrid

 

        30

      

 

Wass

Valencia

         200

        20

       

 

 


DELANTEROS

 

 Nombre

 Equipo

 Clausula

Sueldo 

Goles 

Estado

Jaime Mata Getafe          Fichaje
Leroy Sane
Bayern
30
 

Portu Real Sociedad   30  
Borja Iglesias
Betis
30
 

Lewandowski

Bayern Munich

 

30


 

Roger

Levante

200

20

 


Jorge Molina

Granada


30

 


Iñaki Williams

Ath. Bilbao

 

30

 

 

Maupay

Brighton



  Fichaje
Corona Oporto 200 20
 
 
 

 
©2020 - Gabitos - All rights reserved