Home  |  Contact  

Email:

Password:

Sign Up Now!

Forgot your password?

Liga Galactica
 
What’s New
  Join Now
  Message Board 
  Image Gallery 
 Files and Documents 
 Polls and Test 
  Member List
 ______________ 
 Normativa 
 Clausulas/Sueldos 
 Ingresos 
 TV y Sponsor 
 Patrocinadores 
 ______________ 
 Jornada 7 
 Clasificación 
 Estadisticas 
 Jugadores libres 
 ______________________ 
 Champions League A 
 Champions League B 
 ____________________ 
 Europa League A 
 Europa League B 
 __________________ 
 Supercopa España 
 Supercopa Europa 
 CALENDARIO 2020-2021 
 MERCADO DE FICHAJES 20-21 
 _________________________ 
 Palmarés 2005-2020 
 Palmares 2021- 
 ______________________ 
 Temporada 2010-2011 
 Temporada 2011-2012 
 Temporada 2012-2013 
 Temporada 2013-2014 
 Temporada 2014-2015 
 Temporada 2015-2016 
 Temporada 2016-2017 
 Temporada 2017-2018 
 Temporada 2018-2019 
 Temporada 2019-2020 
 ______________ 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 ___________________ 
 Jornada 1 
 Jornada 2 
 Jornada 3 
 Jornada 4 
 Jornada 5 
 Jornada 6 
 
 
  Tools
 
2ª Jornada de liga 2020-2021
 
 
Finalizado
 

VILLAREAL
EIBAR
 1-2 
Andre Onana
Marquinhos
Steven Berghuis
 
GETAFE
OSASUNA
 4-3
Alex Telles (2)
Sadio Mane (2)
Erling Braut Haaland (2)
Zakaria Labyad
 
CELTA
VALENCIA
 0-1
 
Paco Alcacer
 
HUESCA
CÁDIZ
 3-5
Harry Kane
Gianluigi Donnarumma
Leonardo Bonucci
Gerard Moreno
Anthony Lopes
Dusan Tadic
Zlatan Ibrahimovic (2)
 
SEVILLA
ELCHE
 3-1
Danny Ings (2)
Chris Wood
Maxi Gómez
LEVANTE
ATLÉTICO MADRID
 4-1
Andrej Kramaric (3) 
John Cordoba
Dries Mertens
 
BETIS
VALLADOLID
 2-3
Wissam Ben Yedder
Koen Casteels
Iago Aspas (2)
Myron Boadu
 
GRANADA ALAVÉS
 4-0
Robert Lewandowski
Rafa Silva 
Neal Maupay (2)
 
 
REAL SOCIEDAD
REAL MADRID
 1-4
Raul Jimenez
Kylian Mbappe
Angel Di Maria
Kevin de Bruyne
Dejan Kulusevski
 
ATHLETIC BILBAO
BARCELONA
 4-5
Michail Antonio
Manuel Neuer
Sebastian Andersson
Cristiano Ronaldo
Dominic Calvert Lewin (3) 
Phil Foden
Claudio Bravo

 
©2020 - Gabitos - All rights reserved