Home  |  Contact  

Email:

Password:

Sign Up Now!

Forgot your password?

Liga Galactica
 
What’s New
  Join Now
  Message Board 
  Image Gallery 
 Files and Documents 
 Polls and Test 
  List of Participants
 ______________ 
 Normativa 
 Clausulas/Sueldos 
 Ingresos 
 TV y Sponsor 
 Patrocinadores 
 ______________ 
 MERCADO DE FICHAJES 20-21 
 CALENDARIO 2020-2021 
 Clasificación 
 Estadisticas 
 Jugadores libres 
 ______________________ 
 ____________________ 
 __________________ 
 _________________________ 
 Palmarés 2005-2020 
 Palmares 2021- 
 ______________________ 
 Temporada 2010-2011 
 Temporada 2011-2012 
 Temporada 2012-2013 
 Temporada 2013-2014 
 Temporada 2014-2015 
 Temporada 2015-2016 
 Temporada 2016-2017 
 Temporada 2017-2018 
 Temporada 2018-2019 
 Temporada 2019-2020 
 ______________ 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 ___________________ 
 Jornada 1 
 Jornada 2 
 Jornada 3 
 Jornada 4 
 Jornada 5 
 Jornada 6 
 Jornada 7 
 Jornada 8 
 Jornada 9 
 Jornada 10 
 Jornada 11 
 Jornada 12 
 Jornada 13 
 Jornada 14 
 Jornada 15 
 Jornada 16 
 Jornada 17 
 Jornada 18 
 Jornada 19 
 Jornada 20 
 Jornada 21 
 Jornada 22 
 Jornada 23 
 Jornada 24 
 Jornada 25 
 Jornada 26 
 Jornada 27 
 Jornada 28 
 Jornada 29 
 Jornada 30 
 Jornada 31 
 Jornada 32 
 Jornada 33 
 Jornada 34 
 Jornada 35 
 Jornada 36 
 Jornada 37 
 Jornada 38 
 
 
  Tools
 
A T H L E T I C  B I L B A O
 
 
 
Presidente: 
 
PORTEROS
 

 Nombre

 Equipo   

 Clausula

Sueldo 

Goles

 Estado
Neuer Bayer Munich
          30        
 
Herrerin Bilbao          
        30
       
   
Strakosha Lazio
          30
       
    
 
DEFENSAS
 
 

 Nombre

 Equipo

 Clausula

Sueldo 

Goles 

Estado

Lichsteiner

Sin equipo

         200

        20

      

 

Hilton

Montpellier

         200

        20

 

  

Chiellini

Juventus

      

        30

      

 

Maguire

M. United

 

        30

Danilo

Juventus

         200

        20

      

 

Cook

Bournemouth

         200

        20

      

Descendido 

Luckassen

Anderlecht

 200

        20

 

 Inutilizable
D. Llorente
R. Sociedad

        30
 
 
CENTROCAMPISTAS

 

 Nombre

 Equipo

 Clausula

Sueldo 

Goles 

Estado

Strootman

Marsella

         200

20

        

 

Januzaj

Real Sociedad

   Fichaje

M. Antonio

West Ham

 

30

      

  

Bentaleb Newcastle

        30       
  
M. Eggestein Werder Bremen   30       
Birsa Sin equipo  200         20       
  
Kostic Eintracht           30          
Illarramendi
R. Sociedad

        30

G. Pereiro
Cagliari 200 20


DELANTEROS

 Nombre

 Equipo

 Clausula

Sueldo 

Goles 

Estado

S. Anderson Union Berlin          200
        20
       
  

Ibisevic

Sin equipo

  

        30

       

 

Lapadula*

Genova

        200

        20

 

  

C. Ronaldo

Juventus           30       
 

Messi

Barcelona           30       
 
Lasagna
Udinese

        30
 
 
©2020 - Gabitos - All rights reserved