Home  |  Contact  

Email:

Password:

Sign Up Now!

Forgot your password?

Liga Galactica
 
What’s New
  Join Now
  Message Board 
  Image Gallery 
 Files and Documents 
 Polls and Test 
  Member List
 ______________ 
 Normativa 
 Clausulas/Sueldos 
 Ingresos 
 TV y Sponsor 
 Patrocinadores 
 ______________ 
 Jornada 3 
 Clasificación 
 Estadisticas 
 Jugadores libres 
 ______________________ 
 ____________________ 
 __________________ 
 CALENDARIO 2020-2021 
 MERCADO DE FICHAJES 20-21 
 _________________________ 
 Palmarés 2005-2020 
 Palmares 2021- 
 ______________________ 
 Temporada 2010-2011 
 Temporada 2011-2012 
 Temporada 2012-2013 
 Temporada 2013-2014 
 Temporada 2014-2015 
 Temporada 2015-2016 
 Temporada 2016-2017 
 Temporada 2017-2018 
 Temporada 2018-2019 
 Temporada 2019-2020 
 ______________ 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 ___________________ 
 Jornada 1 
 Jornada 2 
 
 
  Tools
 
3ª Jornada de liga 2020-2021
 
 
Sin empezar
 

ALAVÉS
GETAFE
 0-0 
 
 
 
VALENCIA
HUESCA
 0-0
 
 
 
ELCHE
REAL SOCIEDAD
 0-0
 
 
 
BETIS
REAL MADRID
 0-0
 
 
 
OSASUNA
LEVANTE
 0-0
 
 
EIBAR
ATHLETIC BILBAO
 0-0
 
 
 
ATLÉTICO MADRID
GRANADA
 0-0
 
 
 
CÁDIZ
SEVILLA
 0-0
 
 
 
VALLADOLID
CELTA
 0-0
 
 
 
BARCELONA
VILLAREAL
 0-0
 
 

 
©2020 - Gabitos - All rights reserved