Home  |  Contact  

Email:

Password:

Sign Up Now!

Forgot your password?

Liga Galactica
 
What’s New
  Join Now
  Message Board 
  Image Gallery 
 Files and Documents 
 Polls and Test 
  List of Participants
 ______________ 
 Normativa 
 Clausulas/Sueldos 
 Ingresos 
 TV y Sponsor 
 Patrocinadores 
 ______________ 
 MERCADO DE FICHAJES 20-21 
 CALENDARIO 2020-2021 
 Clasificación 
 Estadisticas 
 Jugadores libres 
 ______________________ 
 ____________________ 
 __________________ 
 _________________________ 
 Palmarés 2005-2020 
 Palmares 2021- 
 ______________________ 
 Temporada 2010-2011 
 Temporada 2011-2012 
 Temporada 2012-2013 
 Temporada 2013-2014 
 Temporada 2014-2015 
 Temporada 2015-2016 
 Temporada 2016-2017 
 Temporada 2017-2018 
 Temporada 2018-2019 
 Temporada 2019-2020 
 ______________ 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 ___________________ 
 Jornada 1 
 Jornada 2 
 Jornada 3 
 Jornada 4 
 Jornada 5 
 Jornada 6 
 Jornada 7 
 Jornada 8 
 Jornada 9 
 Jornada 10 
 Jornada 11 
 Jornada 12 
 Jornada 13 
 Jornada 14 
 Jornada 15 
 Jornada 16 
 Jornada 17 
 Jornada 18 
 Jornada 19 
 Jornada 20 
 Jornada 21 
 Jornada 22 
 Jornada 23 
 Jornada 24 
 Jornada 25 
 Jornada 26 
 Jornada 27 
 Jornada 28 
 Jornada 29 
 Jornada 30 
 Jornada 31 
 Jornada 32 
 Jornada 33 
 Jornada 34 
 Jornada 35 
 Jornada 36 
 Jornada 37 
 Jornada 38 
 
 
  Tools
 

14ª Jornada de liga 2019-2020
 
23-24 Noviembre 2019
 
Sin iniciar

BETIS
VALENCIA
 0-3
X
Ashley Barnes
Chris Smalling
Gianluca Mancini
 
LEVANTE
MALLORCA
 3-1
Angelo Ogbonna 
Ludovic Butelle
Andrea Petagna
Klaas Jan Huntelaar 
 
GRANADA
ATLÉTICO MADRID
 1-2
 Iñaki Williams
Corentin Tolisso
Oussama Idrissi
 
REAL MADRID
REAL SOCIEDAD
 4-4
Angel Di Maria 
Luis Suarez
Moussa Dembele
Ciro Immobile
 Raul Jimenez
 Karim Benzema
 Samir Handanovic
 Joao Pedro
 
VALLADOLID
SEVILLA
 4-3
Marco Reus
Alexandre Lacazette (2) 
Wout Weghorst
Lucas Moura
Danny Ings
Fernando Pacheco
 
EIBAR
ALAVÉS
 0-3
X
 Lautaro Martinez
 Islam Slimani
 Anwar El Ghazi
 
LEGANÉS
BARCELONA
 0-2
X
Jamie Vardy
Nick Pope
 
ESPAÑOL
GETAFE
 4-3 
Jadon Sancho
Mauro Icardi 
Harry Kane
Timo Werner
James Ward-Prowse
Sadio Mane 
Arturo Vidal
 
VILLARREAL
CELTA
 0-1
X
Francesco Caputo
 
OSASUNA
ATHLETIC BILBAO
 4-2
Keylor Navas
Teun Koopmeiners
Marcus Rashford
Radja Nainngolan
Steve Cook
Jaime Mata
 

 
©2020 - Gabitos - All rights reserved