Home  |  Contact  

Email:

Password:

Sign Up Now!

Forgot your password?

Liga Galactica
 
What’s New
  Join Now
  Message Board 
  Image Gallery 
 Files and Documents 
 Polls and Test 
  List of Participants
 ______________ 
 Normativa 
 Clausulas/Sueldos 
 Ingresos 
 TV y Sponsor 
 Patrocinadores 
 ______________ 
 MERCADO DE FICHAJES 20-21 
 CALENDARIO 2020-2021 
 Clasificación 
 Estadisticas 
 Jugadores libres 
 ______________________ 
 ____________________ 
 __________________ 
 _________________________ 
 Palmarés 2005-2020 
 Palmares 2021- 
 ______________________ 
 Temporada 2010-2011 
 Temporada 2011-2012 
 Temporada 2012-2013 
 Temporada 2013-2014 
 Temporada 2014-2015 
 Temporada 2015-2016 
 Temporada 2016-2017 
 Temporada 2017-2018 
 Temporada 2018-2019 
 Temporada 2019-2020 
 ______________ 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 ___________________ 
 Jornada 1 
 Jornada 2 
 Jornada 3 
 Jornada 4 
 Jornada 5 
 Jornada 6 
 Jornada 7 
 Jornada 8 
 Jornada 9 
 Jornada 10 
 Jornada 11 
 Jornada 12 
 Jornada 13 
 Jornada 14 
 Jornada 15 
 Jornada 16 
 Jornada 17 
 Jornada 18 
 Jornada 19 
 Jornada 20 
 Jornada 21 
 Jornada 22 
 Jornada 23 
 Jornada 24 
 Jornada 25 
 Jornada 26 
 Jornada 27 
 Jornada 28 
 Jornada 29 
 Jornada 30 
 Jornada 31 
 Jornada 32 
 Jornada 33 
 Jornada 34 
 Jornada 35 
 Jornada 36 
 Jornada 37 
 Jornada 38 
 
 
  Tools
 
25ª Jornada de liga 2019-2020
 
22-23 Febrero 2020
 
Finalizado

VALLADOLID
ESPAÑOL
 3-1
Nabil Fekir
Iago Aspas
Nacho Monreal
Timo Werner
 
CELTA
LEGANÉS
 3-1
Lukas Hradecki
Mbaye Niang (2)
Anthony Lopes
 
REAL SOCIEDAD
VALENCIA
 0-2
 
Peter Gulacsi
Paco Alcácer
 
BARCELONA
EIBAR
 4-6
Nick Pope
Sergio Canales
Ante Budimir
Anthony Martial
Fabian Ruiz
Kasper Dolberg
Steven Berghuis
Pau Lopez
Marquinhos (2)
 
LEVANTE
REAL MADRID
 3-5
Jose Luis Morales
Morgan Sanson
Ludovic Butelle
Marcel Sabitzer
Ciro Immobile
Edin Dzeko
Kylian Mbappe
Odysseas Vlachodimos
 
OSASUNA
GRANADA
 3-2
Erling Haaland
Teun Koopmeiners (2)
Robert Lewandowski (2)
 
ALAVÉS
ATHLETIC BILBAO
 1-5
Edinson Cavani
Lionel Messi (4)
Cristiano Ronaldo
 
GETAFE
SEVILLA
 2-2 
Joaquin Sanchez
Carlos Vinicius
Matthias Ginter
Raul Garcia
 
BETIS
MALLORCA
 2-3
Gabriel Jesus
Marc Andre Ter Stegen 
Aaron Ramsey
Alex Telles
Agustin Marchesin
 
ATLÉTICO MADRID
VILLARREAL
 1-2
Aleksander Kolarov
Takefusa Kubo
Henrik Mkhiratyan
 
 
©2020 - Gabitos - All rights reserved