Home  |  Contact  

Email:

Password:

Sign Up Now!

Forgot your password?

Liga Galactica
 
What’s New
  Join Now
  Message Board 
  Image Gallery 
 Files and Documents 
 Polls and Test 
  List of Participants
 ______________ 
 Normativa 
 Clausulas/Sueldos 
 Ingresos 
 TV y Sponsor 
 Patrocinadores 
 ______________ 
 MERCADO DE FICHAJES 20-21 
 CALENDARIO 2020-2021 
 Clasificación 
 Estadisticas 
 Jugadores libres 
 ______________________ 
 ____________________ 
 __________________ 
 _________________________ 
 Palmarés 2005-2020 
 Palmares 2021- 
 ______________________ 
 Temporada 2010-2011 
 Temporada 2011-2012 
 Temporada 2012-2013 
 Temporada 2013-2014 
 Temporada 2014-2015 
 Temporada 2015-2016 
 Temporada 2016-2017 
 Temporada 2017-2018 
 Temporada 2018-2019 
 Temporada 2019-2020 
 ______________ 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 ___________________ 
 Jornada 1 
 Jornada 2 
 Jornada 3 
 Jornada 4 
 Jornada 5 
 Jornada 6 
 Jornada 7 
 Jornada 8 
 Jornada 9 
 Jornada 10 
 Jornada 11 
 Jornada 12 
 Jornada 13 
 Jornada 14 
 Jornada 15 
 Jornada 16 
 Jornada 17 
 Jornada 18 
 Jornada 19 
 Jornada 20 
 Jornada 21 
 Jornada 22 
 Jornada 23 
 Jornada 24 
 Jornada 25 
 Jornada 26 
 Jornada 27 
 Jornada 28 
 Jornada 29 
 Jornada 30 
 Jornada 31 
 Jornada 32 
 Jornada 33 
 Jornada 34 
 Jornada 35 
 Jornada 36 
 Jornada 37 
 Jornada 38 
 
 
  Tools
 
 
30ª Jornada de liga 2019-2020
 
19 Junio - 22 Junio 2020
 
Finalizada

SEVILLA
BARCELONA
 2-1
Danny Ings
Rouwen Hennings
Salva Sevilla
 
VALENCIA
OSASUNA
 0-2

Erling Braut Haaland (2)
 
ESPAÑOL
LEVANTE
 2-6
Nathan Redmond
Jan Oblak
Andrej Kramaric
Vicente Guaita
Charles
Riyad Mahrez (2)
David Silva
 
CELTA
ALAVÉS
 2-0
Bas Dost
Martin Dubravka

 
ATLÉTICO MADRID
VALLADOLID
 3-4
Enis Bardhi
Oliver Baumann
Olivier Giroud
Lars Stindl (2)
Iago Aspas
Ederson Moraes
 
REAL SOCIEDAD
REAL MADRID
 3-2
Rune Jarstein
Raul Jimenez
Karim Benzema
Roman Burki
Sergio Ramos
 
GRANADA
VILLAREAL
 2-0
Robert Lewandwoski (2) 

 
ATHLETIC BILBAO
BETIS
 0-2 

Marc Andre Ter Stegen
Iñigo Martinez 
 
MALLORCA
LEGANÉS
 1-1
Unai Simón
Gerard Moreno
 
GETAFE
EIBAR
 1-1
Rui Patricio
Jasper Cillessen
 
 
©2020 - Gabitos - All rights reserved